tiistai 15. marraskuuta 2011

Sirkulta terveiset

Olin 11.11.11 ryhmämeditaatiossa, joka oli varsin voimakas kokemus. Saattoi hyin tuntea tuona päivänä liikkeellä olleet uudet ja erilaiset energiat.
Meditaation vetäjä sanoi, että hänelle voi laittaa palautetta tai kysymyksiä meditaatiosta jälkeenpäin ja itsekin tein näin. Sain tänään vastauksen. Liitän tähän tuon kirjeenvaihdon, siitä tuli niin hyvä olo!



Minä kirjoitin:
Halusin laittaa sinulle vielä kokemuksen tuolta vetämästäsi 11-11-11 meditaatiosta, johon osallistuin.
Siinä kohtaa, kun kerroit muilta planeetoilta tulleen olentoja meidän keskellemme, näin että kolme heistä tuli eteeni. En sinänsä nähnyt heitä, että voisin esimerkiksi kuvailla heidän ulkonäköään millään lailla, mutta tunsin vain heidän tulevan siihen. Sitten nousin tuoliltani halaamaan heitä kaikkia vuorotellen. Tuntui jännältä istua tuolissa ja tuntea ikäänkuin jonkun oman fyysisen ruumiinsa kevyempi vastine olisi noussut kehostani halaamaan noita olentoja ja istui sitten takaisin kehoni paikalle. Sitä on vaikea selittää. Sitten nämä kolme olentoa istuivat polvilleen eteeni ja näyttivät minulle kukin yhtä lappua, jossa oli yksi numero. He pitivät lappuja vierekkäin ja näyttivät kaikki numeroa 4, niin että niistä muodostui luku 444. Kummastelin, miksi he näyttivät minulle tätä ja painoin mieleeni, että täytyy tarkistaa tämä luku.

Minua jäi myös vaivaamaan, että oliko edesmennyt kälyni Sirkku paikalla, kun sanoit edesmenneiden tuttaviemme tulleen myös paikalle. Hän oli hyvin henkinen ihminen ja varmasti vanha sielu, hän ymmärsi paljon näitä asioista. En ollut hänen kanssaan kovin läheinen hänen maanpäällisen elämänsä aikana (en ehtinyt!) mutta hänen kuolemansa jälkeen on tuntunut, että hän olisi jotenkin läsnä. Sirkun kuoleman jälkeen luulen hänen jopa käyneen jättämässä meille ikäänkuin "jäähyväiset", enkä sellaistakaan kokemusta ole ennen kokenut. (Oli minun ja mieheni hääpäivä, olimme aamupalalla. Olimme juuri illalla kuulleet Sirkun kuolemasta. Kesken aamupalamme lipaston päältä putosi aivan yllättäen keraaminen enkelipatsas lattialle, ja särkyi rikki. Eikä se ollut mikä tahansa enkelipatsas, se oli ostettu itsellemme muistoksi ensimmäisenä hääpäivänämme, jolloin olimme olleet aamupalalla erään keramiikkapajan vieressä olevassa kahviossa. Aika sattuma, että tuolloinkin oli hääpäivämme ja olimme aamupalalla ja juuri SE enkeli vain tippui itsestään!)

No, yhtä kaikki: Meditaatio oli ihana ja voimallinen kokemus! Kiitos!


Sain vastauksen:
Sirkku oli paikalla ja ollut elämässi vahvasti mukana jo pitkään! Hän tulee aistittavaksi hyvin helposti, energia on kevyttä ja iloista. Hän haluaa sinun tietävän, että kaikki on hyvin, hän on "onnellinen", jos sellaista sanaa voi käyttää henkimaailmasta. Hän on se, joka työntää sinua eteenpäin henkisellä polullasi. On siellä ihan tohkeissaan nyt kun saa viestiä eteenpäin tällä tavoin :)
Kertoo jättäneensä viestejä, tavallaan keppostelleensa. Ota tietoisesti yhteyttä häneen, voit varmasti helposti tuoda viestejä häneltä. Hän on siellä toisella puolen koulutustehtävissä (on kuin kanaemo, joka hyysää pieniä eteenpäin), mutta ei niin kiireinen etteikö olisi valmis kohtaamiseen aina, kun sitä tarvitset.

Ystävät 'ulkoavaruudesta' tulivat Pleijaadailta tuomaan viestin, jonka kauniisti otitkin vastaan.  He edustavat tuttua energiaa sinulle, olet osa sitä. Siinä on sinulle yhdenlainen kodin energia. Myös miehesi on samoista maisemista kotoisin ;)
Luku 444 avautuu vain sinulle. Ajattelin katsoa Virtuen enkeliluvuista, mutta tämä luku värähtelee ihan toisella taajudella. Voit hiljalleen mediaatioissasi kysyä sen täyden merkityksen.

Hyvää syksyn jatkoa uusissa energioissa, Sirkulta vielä terveiset!

------------------------------------------------------------------


Jatkan vielä tämän asian ihmettelyä. Tuo kälyni Sirkkuun liittyvä asiakin on niin hassu, kun ajattelee. En tosiaan tuntenut häntä hänen eläessään juurikaan, hän oli äitini ikäinen ja minä taas nuori tyttö, meillä ei ollut juurikaan elämäntilanteissa yhteistä. Emme olleet siis mitenkään läheisiä silloin. Mutta jotenkin hassulla tavalla hänen kuolemansa jälkeen on koko ajan ollut sellainen olo, että minulla on häneen joku yhteys. En osaisi selittää sitä, että millainen yhteys, se on vain sellainen jännä tunne. En ole koskaan edes ajatellut sitä aktiivisesti, ennen kuin nyt. Se on vain kulkenut mukana sellaisena tunteena, mihin ei ole itse uskonut sen enempää. Nämä henkimaailman asiat ovat kuitenkin avautuneet minulle vasta nyt, ennen en olisi uskaltanut uskoa tällaisiin vaiston viesteihin. Nyt, kun tämä meditaation vetäjä kertoi minulle nämä asiat, uskallan itsekin selvemmin nähdä tämän yhteyden, minkä olen kuitenkin tuntenut kaiken aikaa. Uskon tietäväni näistä Sirkun kepposteluistakin jotain... ja toivon, että saisin jatkossa häneen selkeämmän yhteyden!

Mitä taas tulee noihin pledajilaisiin, niin sekin oli aika hassu juttu. Plejadilaiset ovat siis galaktinen rotu, viittaa Seulasten eli Plejadien tähdistössä asuviin rotuihin. Maan päällä on inkarnoituneena ihmisiä, jotka ovat kotoisin plejadeilta ja plejadit myös auttavat merkittävästi ihmiskuntaa juuri tälläkin hetkellä tässä suuressa muutoksessa. Heillä on varsin iso merkitys meille kaikille, vaikka emme sitä ehkä tietäisikään. No, kuitenkin siis meditaatiossa kerrottiin, että rinkimme keskelle oli tullut vierailijoita muilta planeetoilta ja jotenkin vain näin heistä kolmen tulevan eteeni seisomaan. Niinkuin tuossa kirjeessä kerroin, en nähnyt heitä niin, että olisin voinut kuvailla heidän ulkonäköään, tunsin ja "näin" heidät kuitenkin siinä edessäni. Kerroinkin tuossa kirjeessä, mitä siinä meditaatiossa sitten heidän osaltaan tapahtui. Ja se mikä oli tosiaan jotenkin hassua, niin oli se tuttuus. Olisi voinut kuvitella, että olisin tuntenut oloni jotenkin erilaiseksi siinä tilanteessa, mutta en tuntenut. Se oli hyvin luontevaa ja tuttua, ihan kuin olisin ollut tekemisissä ennalta hyvin tuttujen olentojen kanssa.

Muutenkin koko meditaatio oli ihana kokemus. En edes muista, mitä kaikkea siinä tapahtui. Sen muistan, että vetäjä kertoi meditaation jälkeen, että loimme niin suuren valoportaalin meditaatiossamme, että lähiseudulle kuolemansa jälkeen jumittuneet sielut pääsivät sen valon kautta siirtymään eteenpäin, siis Valoon tai Taivaaseen, tai miten sen nyt parhaiten sanoisi. He lähettivät meille kiitollisuuttaan tästä. Vetäjä kertoi, että meditaatioon yhteyteen alkoi olla kovasti tunkua, kun energiakanavat olivat niin avoinna. Alkoi tosiaan tulla edesmenneitä omaisiamme ja jopa lemmikkieläimiä paikalle.

Kyllä nämä ovat itselleni mitä ihmeellisimpiä kokemuksia ja nyt huomaan, miten hiljaa mutta varmasti liu'un kokoajan eteenpäin omalla polullani. Tämäkin kirjeenvaihto meditaation vetäjän kanssa ja siinä saatu tieto on minulle selkeä sysäys eteenpäin polullani. Verho siirtyy hiljalleen sivuun ja tietomme lisääntyy, näin on luvattu ja näin näköjään myös tapahtuu.

Kiitos, kiitos, kiitos!!

1 kommentti:

  1. Oli kertakaikkisen hienoa olla kanssasi meditoimassa ja jakaa näitä kokemuksia. Mielenkiintoisia nämä sinunkin uudet oivallukset ja 'yhteydet' :D.

    <3 Tikru

    VastaaPoista